Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sve besplatno za trudnice u Novom Sadu?

U Novom Sadu neko ipak misli na trudnice, hajde da proširimo ovaj spisak. Ukoliko znate za još neke besplatne stvari dodajte na ovu listu u komentaru. Možda baš na ovaj način podstaknemo i druge da se pridruže ovim akcijama.

Besplatna pica za trudniceSve trudnice koje nedeljom dođu u piceriju Libero koja se nalazi u novosadskoj četvrti  Detelinara mogu besplatno pojesti picu iz te picerije. Dva udruženja iz Novog Sada, Udruženje građana Novi Sad  i Udruženje Čepom do osmeha >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kao i pomenuta picerija su došli na ovu ideju da realizuju humanu akciju. Picerija Libero se nalazi na uglu ulica Cankareva i Janka Čmelika u Novom Sadu.
Besplatne palačinke za trudnice
Nakon ove informacije da trudnice u Novom Sadu nedeljom u priceriji Libero imaju besplatnu picu, Udruženju građana Novi Sad se javila i vlasnica palačinkarnice Sviti tviti sa željom da se pridruži ovoj akciji. Ona je došla na ideju da u toj palačinkarnici sve trudnice nedeljom dobiju  besplatne palačinke.
Ubuduće sve trudnice koje nedeljom od 16 do 23 sata dođu u palačinkarnicu Sviti tviti će dobiti besplatne palačinke. Ova palačinkarnica se takođe nalazi u novosadskoj četvrti Detelinara u Ulici Veselina Masleše.
Besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi za trudniceJoš jedna pogodnost za trudnice jesu besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi u cafe baru Džentlmen. Ova akcija veži bez obzira na to koji je dan u pitanju. Kafe bar Džentmen se nalazi na adresi Bulevar Cara Lazara broj 108.

Besplatan ručak za trudniceNovosadski Prvi radio i restoran Spaletov kućerak svakog dana tokom ove nedelje dele ručak za trudnice, za dve osobe u restoranu Spaletov kućerak na Bulevaru Evrope 3. Zato ih slušajte pažljivo.
U ovom gradu još uvek ima ljudi koji misle na trudnice. Od onih koji im pomažu, ustaju u autobusu, časte sokovima, ručkom ili kartom. Lepo bi bilo da je ovakvih akcija više, zato pomozite da proširimo ovaj spisak. Navedite u komentaru ako smo neku akciju propustili ili ako bi neko još hteo da se pridruži ovome.
Više o najlepšim fotografijama Novog Sada

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.