Šta Novosađane najviše izluđuje kod partnera

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2014, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Novosađane najviše izluđuje kod partnera

Razbacane prljave čarape, dlake u lavabou i kadi, nepodizanje daske sa ve-ce šolje, dugi telefonski razgovori samo su neke od iritirajućih sitnica i navika koje nam smetaju kod voljene osobe, bez koje nam svakodnevica ne bi bila dovoljno uzbudljiva.

Voditeljski par Radija 021 Marina Divljak i Jovan Stojanović Cope pitali su svoje slušaoce šta ih to izluđuje kod partnera, a najkreativniji odgovor nagradili su letovanjem.

Teško je bilo opredeliti se za najoriginalniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poruku, jer su ideje satima pristizale, kako putem sms-a, tako i na fejsbuku, ali se voditeljima najviše dopao razlog  Aleksandra Grozdanića, koji je za svoju partnerku rekao: Izluđuje me ono večno pitanje na početku svake utakmice... Da li je ova utakmica baš bitna?

Koliko je teško bilo izabrati najzanimljiviji odgovor, govore brojne poruke koje su bile u konkurenciji. Prenosimo vam deo:

- Izluđuje me to što konstantno ostavlja pepeljare pune pikavaca od cigareta i što ne želi da se reši starih majica koje već imaju i rupe :)

- Pitanje da li sam sad deblja nego prošle godine?



- Za 28 god braka nikad nije zatvorio penu za brijanje.


- Naviše me kod partnera nervira to što nemam partnera! Možda ga sretnem u Grčkoj?

- Izluđuje me što stalno ide i skuplja i pere veš, pa posle meni prebacuje što to nikada ne radim...

- Izluđuje me to što voli da zaspi obučen u dnevnoj sobi i onda samo otetura u spavaću i nastavi tako da spava, naravno bez tuširanja..

- Kada je pasta za zube polu-puna, uvek, ali uvek ja moram da je cedim sa dna na gore.

- Kad okači čarape na produžni od struje (da se izluftiraju pre sledećeg obuvanja)


- Izluđuje me priča o sektoru IT(AJ TI) i kad zvoni interfon, a on kaze ,"Aj ti". Izluđuje me gužva u njegovom stanu, kada mu roditelji bez najave banu. Izluđuje me što uvek zaspi kad ne treba i kad spremi doručak, a ne skonta da nema hleba. Izluđuje me što mu je kompjuter k'o najbolji drug i što potroši pare koje smo sakupili da vratimo dug. Izluđuje me...Eh, izluđuje me svašta, al' žena koja voli, skoro sve oprašta...

- Mene moja lepša polovina redovno izluđuje... u krevetu


- Izluđuje me to što ostavlja stare brijače po umivaoniku izmešane sa novim, ostavlja prljave čarape u hodniku i stvari po krevetu tako da pri oblačenju izgužva i pomeša i čiste.



- Nervira me to što ne provodi dovoljno vremena sa mnom.




- Izluđuje me što već tri godine moja žena koristi moj FB profil, jer je mrzi da ponovo otvori svoj!


- Izluđuje me to što sam uspela savršeno pozitivnu i bezbrižnu osobu kakav je bio moj muž da pokvarim i naučim ga da se nervira.

- Izluđuje me što je u restoranu uvek moje jelo bolje od njenog... Ili, kada kaže da neće pljesku i onda pojede pola moje, a kaže da će uzeti "samo malo"!

- To što za razliku od mene radi takav posao da može da uzme godišnji kad god joj odgovara, pa i ako dobijemo odlazak u Grčku, ima lepo da se provede sa nekim i da mi šalje slike na kojima mi se bekelji...

- U hladnim noćima, najviše me iritira kada draga povuče ćebe na sebe i ja ostanem otkriven, a jutro mi započne sa onim kao osećajem da sam spavao pored otvorenih vrata fižidera


- Za sada ništa, zato bih i htela sa njim na more.

- Kod moje devojke izluđuje me samo jedna stvar - njen muž!

Aleksandra i još nekog po njegovom izboru na more vodi turistička agencija Euroturs, koja se nalazi u Vase Pelagića 11. On će deset dana u septembru provesti na Olimpik biču u Grčkoj. (Suzana Stojićević)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.