Srpski državljanin osumnjičen za udes u kojem je dvoje poginulo

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski državljanin osumnjičen za udes u kojem je dvoje poginulo

Javni tužilac iz Đevđelije zatražio je danas od suda da odredi pritvor srpskom državljaninu D.S. koji je osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule.

Za četrdesetšestogodišnjaka koji je upravljao "audijem" zatražen je pritvor od osam dana, a tužilaštvo je pokrenulo istražni postupak i protiv vozača autobusa "Strumica ekspresa", šezdesetogodišnjeg makedonskog državljanina G.V, za kojeg, međutim, nije tražen pritvor.

Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dvojica su osumnjičeni za jučerašnju saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Udovo – Demir Kapija, kod mesta Sveta Petka, u kojoj je poginuo bračni par iz Skoplja koji se nalazio u "fijatu", a njihovo sedmogodišnji sin teže povređen. Povređeni su i majka i dete koji su bili u "audiju".

U nesreći su učestvovala tri vozila, a prema pojedinim lokalnim medijima, "audi", kojim je upravljao srpski državljanin, prešao je na drugu stranu kolovoza i udario u autobus koji je išao iz suprotnog pravca, zbog čega je autobus skrenuo i naleteo na "fijat" koji je dolazio iza "audija".

Dvojicu osumnjičenih je, kako je saopšteno, saslušao nadležni tužilac, a analizom dokaza treba da se utvrdi tačna odgovornost za izazivanje saobraćajne nesreće.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.