Srpske komšije iz pakla i sve njihove nepodopštine

Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske komšije iz pakla i sve njihove nepodopštine

Život u zgradi podrazumeva visok prag tolerancije, te poznavanje i pridržavanje pravilima opšte kulture.
U prosečnoj srpskoj stambenoj zgradi sa lošom zvučnom izolacijom, opštom nervozom i nezadovoljstvom stanara, harmonični komšijski odnosi teško su ostvarivi.
Ako se na sve to doda histerična vika i komšinica koja obožava da prži jaja sa paprikama i lukom, pa otvori ulazna vrata da provetri stan – dobijate onu pravu toplinu porodičnog doma u kojem niko nikog ne podnosi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Retki su vlasnici stanova koji mogu da se pohvale da njihova zgrada funkcioniše skladno i da komšije posećuju, ispomažu i poštuju jedni druge.
Najpre se ne javljaju jedni drugima na hodniku i niko neće da izvadi novac iz novčanika ako treba da se zamene sijalice u hodniku ili da se nešto popravi.
Forumašice i forumaši na ana.rs podelili su svoja iskustva sa komšilkom, i najveći broj njih potvrdio je postavljenu teoriju. Skladan komšiluk je retka sorta.
Pogledajte u galeriji na šta su se žalili.
Komšijska hronika Novog Sada: Sad ću te razbiti p*čko

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.