Srpska manekenka greškom zatvorena u imigracionom centru na Tajlandu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Avg.2022, 16:16

Srpska manekenka greškom zatvorena u imigracionom centru na Tajlandu (FOTO)

Nadežda Dimitrijević, srpska manekenka i DJ-ka objavila je na Instagramu da je, kako kaže, greškom zatvorena u imigracionom centru na Tajlandu.
Ona je u suzama objavila nekoliko storija na Instagramu, u kojima tvrdi da je tu završila greškom agencije.

Ono što je ispričala na storijima prenosimo u nastavku.

– Dakle, lakše mi je ovako. Ovo je greška agencije i greška što me je Izrael pustio da letim za Tajland. Tek sutra mogu da izađem iz ove imgiracione >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sobe i idem nazad za Izrael, ovde je ledeno, zaključana sam. Imam vode i sendviče, hvala svima što pitate. Ako se ugasim, nemam gde da punim telefon. Ne postoji internet, kupila sam neku lokalnu karticu. Hvala svima još jednom, ne znam šta da vam kažem, samo da izržim ovu noć ovde – rekla je manekenka kroz suze.

Tvrdi da je u sobi ledeno i da će biti puštena sutra.
Izvor: Nova
Na Tajlandu postoji lik koji je čitav život posvetio tome da postane Vin Dizel (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.