Izvor: Luftika.rs, 10.Jun.2022, 19:22

Srpkinja mučki ubijena u Italiji 3 dana pred smrt dobila zastrašujuće pismo

Srpkinja Lidija Miljković, koju je u Vićenci surovo ubio njen bivši partner Zlatan Vasiljević, tri dana pre tragične pogibije primila je zastrašujuće pismo, koje su preneli italijanski mediji.
Lidija nije bila jedina žrtva pomahnitalog Vasiljevića. Pre nego što je ubio Lidiju on je presudio i svojoj partnerki Gabrijeli Serano, a zatim se sa njenim telom odvezao do mesta gde je upucao Lidiju. Nakon svog krvavog pira presudio je sebi.
„Zdravo Lidija. Ne idi okolo. U velikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << si opasnosti“, reči su koje su poslate na Lidijinu adresu.
Ovo je pismo koje je u nedelju dospelo u poštansko sanduče kuće u kojoj je živela Lidija Miljković sa partnerom Danijelom Mondelom i njeno dvoje dece.
Potpis je „Tvoj prijatelj“.
Za italijanske medije je govorio i Lidijin dečko, koji je naveo da je Zlatan bio opasnost po sve njih i da mu je namera bila da budu svi zajedno u trenutku kad bude krenuo u svoj krvavi pir, kako bi ih sve pobio.
On je u sredu sačekao Lidiju ispred njenog posla, na koji je došla nakon što je odvela decu u školu. Kada ga je videla, ona je počela da beži, ali je Vasiljević zasuo hicima i ubio na mestu. Ušao je u automobil, u kome je, prema rezultatima dosadašnje istrage, bilo telo njegove bivše devojke Gabrijele Serano koju je prethodno ubio hicem u potiljak. Odvezao se do obilaznice na auto-putu i tamo je presudio sebi.
Mediji su preneli svedočenja poznanika bivšeg bračnog para da je Lidija godinama trpela nasilje i pretnje, a da je sve obelodanila 2019. godine kada ga je pijavila policiji. Tada je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i deset meseci i zabranjem mu je prilazak Miljkovićevoj.
Bivši muž druge ubijene žene Gabrijele Serano rekao je za italijanske medije da je i ona dobijala pretnje od Vasiljevića, a prema onome što su iz istrage objavili mediji, i kobnog jutra je prisilio da uđe u njegov automobil i pođe sa njim.
Izvor: Nova, Blic
Gabrijela je druga Zlatanova žrtva, posle ubistva Lidije pronađeni su mrtvi u kolima

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.