Izvor: Radio 021, 05.Mar.2021, 23:45

Srednja škola u Hrvatskoj evakuisana nakon što je mladić upao uz pretnju bombom

Mladić je uz pretnju bombom oko 12 sati ušao u sisačku srednju Strukovnu školu u Hrvatskoj.

Kako nezvanično navode hrvatski mediji, reč je o mlađem muškarcu, sinu branitelja koji je tražio župana Ivu Žinića. Nije ga našao, jer je župan u tom trenutku bio u Petrinji.

Škola je evakuisana, a mladić koji je pretio zabarikadirao se u nju. Nakon drame koja je potrajala oko sat vremena, mladić se predao policiji.

Policija je nakon pretnje opkolila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << školu, a na lice mesta došao je i ministar branitelja Tomo Medved.

Na lice mesta bio je upućen i pregovarač iz antiterorističkog odseka ATJ Lučko. Direktor Strukovne škole u Sisku, Ivica Beloglavec, lokalnim medijima je rekao da zbog novonastale situacije neće biti popodnevne smene.

U međuvremenu se drama odigravala i u Zagrebu, gde je u zgradi u kojoj živi bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović jedna žena pretila bombama.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.