Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 07:00

Srđan Nogo pušten na slobodu

Bivši član Dveri Srđan Nogo, koji je saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je vršio nasilje i učestvovao u neredima koji su se dogodili tokom protesta ispred Skupštine Srbije, pušten je na slobodu.

Kako je saopštio Viši sud u Beogradu zahtev javnog tužioca da mu se odredi pritvor odbijen je kao neosnovan.

Dodaje se da je protiv navedenog rešenja dozvoljena žalba u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću ovog suda.

"Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << S.N se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu", stoji u saopštenju Višeg suda u Beogradu.

Da je pušten na slobodu potvrdio je za nova.rs i njegov advokat Marko Pušica.

"Tužilaštvo je dalo predlog da se mom branjeniku odredi pritvor do 30 dana, ali je on odbijen. On je pušten na slobodu večeras", rekao je Pušica sinoć. On je naveo da je Srđan Nogo saslušan u tužilaštvu zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na javnim skupovima.

Srđan Nogo je prethodnih dana bio je na protestu u Beogradu u prvim redovima na platou ispred Skupštine Srbije tokom kojih je u više navrata došlo do nasilja i uništavanja imovine.

Autor: Beta, Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.