Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2020, 17:57

Spremite se za produžen policijski čas, šetnja ljubimaca u 2 termina

U Srbiji u petak počinje policijski čas u 17 sati i trajeće do ponedeljka u 5 sati ujutru.  Za sve one koji imaju kućne ljubimce MUP Srbije je objavio izmene dozvoljenih termina za šetanje vikendom u skladu sa novim pravilima o policijskom času.
Šetnja će tako ubuduće biti dozvoljena u periodu od 8 do 10 ujutru, subotom i nedeljom, kao i svakog dana uveče u periodu od 23 časa do 1 ujutru.
Ostali uslovi za šetnje tokom policijskog časa i dalje važe – mora da traje do 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << minuta, a građani sa svojim ljubimcima ne treba da idu dalje od 200 metara od mesta boravišta.


Gepostet von Министарство унутрашњих послова Републике Србије am Mittwoch, 8. April 2020

 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.