Spremaju se planinski biciklisti

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2010, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremaju se planinski biciklisti

BEOGRAD - Reprezentacija Srbije u planinskom biciklizmu od ponedeljka će se okupiti na pripremama u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije. Baza će biti Sušanj kraj Bara, a selektor Ivan Davosir i trener reprezentacije Igor Jemcov radiće sa Bojanom Đurđićem (Radnički, Kragujevac), Borisom Popovićem (Ris sajkling Novi Sad), Ivanom Jovanovićem (Metalac, Kraljevo), Ivanom Tomićem (Progresiv, Beograd), Oliverom Štrbcem (Fanatik), Akošom Brindzom (Kapriolo, Bačka Topola) i Aleksom Marićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << (Crvena zvezda).

- Nama su naredne dve godine presudne u borbi za plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Svi bodovi koje sakupimo do 31. decembra 2011. računaće se za ispunjenje olimpijske norme - kaže selektor Ivan Davosir.

Moramo da budemo među 24 nacije na svetskoj rang listi ako želimo da imamo vozača u Londonu. Sa ovim biciklistima, mislim da cilj nije nedostižan. Srbija je prošlu godinu završila na 33. mestu svetske rang liste sa 438 bodova, a bile su rangirane 74 zemlje. Najbolji plasman na pojedinačnoj svetskoj rang-listi imao je Bojan Đurđić koji je bio 96. u konkurenciji 1.564 biciklista, sa 240 poena - dodao je Davosir.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biciklisti na pripremama u Bijeloj

Izvor: B92, 30.Jan.2010, 20:30

Srpski biciklisti otputovali su na prve zimske pripreme u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije, koje će se održati u Bijeloj. ..Selektor Radiša Čubrić radiće sa 20- tak vozača do 12. februara. Međutim, ukoliko vremenske prilike u Srbiji budu loše, pripreme će se na Jadranu produžiti,...

Nastavak na B92...

Američki maser sa srpskim biciklistama na priprema u Bjeloj

Izvor: PRObjave.com, 01.Feb.2010, 11:10

Velika grupa srpskih biciklista otputovala je na prve zimske pripreme u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije, koje će se održati u hotelu "Vila Mirela" u Bjeloj. Selektor Radiša Čubrić radiće sa 20- tak vozača do 12 februara, ali ukoliko vremenske prilike u Srbiji budu loše, pripreme će...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.