Izvor: Radio 021, 07.Dec.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spoj džeza, latino i filmske muzike u subotu u Sinagogi

Koncert Aleksandra Dujina i njegovog orkestra, pod nazivom "Happy moments", održaće se u subotu, 8. decembra u Sinagogi.

"Happy moments" je koncert francuske, latino i filmske muzike, u novim džez aranžmanima Aleksandra Dujina.

Nastupiće: 

Nevena Reljin - vokal

Vanja Manić Matić - vokal

Aleksandar Dujin - klavir

Petar Radmilović - bubnjevi

Ervin Malina - kontrabas

Gosti: Milena Jančurić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << - flauta i Kamerni orkestar "Danube"

Novosađani će prvi imati priliku da čuju novi spoj džeza, latino i filmske muzike. Uz njegov džez orkestar, nastupiće dve vokalne solistikinje, flautistkinja i kamerni orkestar, koji će ovaj koncert učiniti još zanimljivijim i drugačijim.

Koncert će početi u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara.

Prodaja ulaznica i informacije u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.