Šoping u Promenadi: Trendovi jesen-zima 2019/20 – sve na jednom mestu!

Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoping u Promenadi: Trendovi jesen-zima 2019/20 – sve na jednom mestu!

Jesen, koliko god da je lepa, budi setu, jer znamo šta sledi: dani postaju sve kraći, nebo sve tmurnije, a blage sunčeve zrake smenjuju kiša, hladnoća, sneg…
Ok, na klimu ne možemo uticati, ostaje nam da pronađemo način da se razgalimo i oraspoložimo, recimo, uz dobar šoping ili makar šetnju po radnjama, čisto da se šmekne šta ima novo i isplanira trošak.
Dileme, naravno, nema, ide se u “Promenadu”, kupoholičarski raj, ušuškan, topao i blistav, gde sve kipi od >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lepote i života. Ambijent kao stvoren za pokretanje hormona sreće!
Ne treba posebno isticati da nam je uvek stalo do toga da budemo “u toku”, da obaramo s nogu izborom trendi komada, u, naravno, najaktuelnijim bojama. E, pa, to je razlog više da se ode u najveći i najbolji šoping centar u Novom Sadu, jer su tu na jednom mestu koncentrisani butici najpoznatijih svetskih brendova koji su prepuni ultimativnih modnih hitova sezone jesen-zima 2019/20.
Obišli smo nekoliko prodavnica u “Promenadi” i evo utisaka iz prve ruke…
SPRINGFIELD Omiljeni brend sjajno se pripremio za hladne dane: u radnji na prvom spratu “Promenade” mogu se pronaći fini kaputići u trendi sivoj boji, ali i prelepe jakne od eko kože postavljene veštačkim krznom, u ekstra modernoj nijansi krem i bele kafe.
Pažnju su nam privukle farmerice vrhunskog kroja uparene s džemperom čija je norveška šara večiti klasik, kao i crne i bež torbice s reljefom krokodilske kože (2.490 dinara) koja je ove godine apsolutni must have.
Damama koje preferiraju veće torbe, sigurno će se dopasti terakot s trendi okruglim ručkama od kvalitetne plastike (3.990 din.).
Momke će oduševiti duksevi sa zanimljivim reljefnim aplikacijama (3.990 din.) koji se sjajno kombinuju sa trendi šuškavim prslucima (5.990 din.), a oni skloniji klasici garantovano će se “zalepiti” za savršenu jaknu u boji bele kafe, uparenu s teget pamučnim džemperom i farmerkama (4.990 din.).
 
LINDEX Švedska modna kuća ima veliki broj poklonika u Srbiji, što ne čudi jer ima sjajne kolekcije u kojima se mogu pronaći najaktuelniji modni hitovi, ali i vanvremenski komadi.
Za hladniji deo godine “Lindeks” je lansirao predivne kapute, među kojima se ističe model u pepita-karo dezenu s diskretnim oker linijama (10.770 dinara) uz koji savršeno pristaje žuti šal, kao i karirani u ultratrendi maslinastozelenoj i crnoj boji.
Već nekoliko godina aktuelan animal print veoma je zastupljen i u najnovijoj “Lindexovoj” kolekciji pa se u njihovoj radnji u “Promenadi” mogu pronaći bundica, šal, rukavice, torbe, čak i pidžama u leopard dezenu.
Pažnju privlači i jednobojni ogrtač od eko-krzna u vrlo modernoj boji lešnika (9.590 din.), s kojim se odlično slažu karirana suknjica (3.970 din.) i džemper (3.590 din.) trendi crvene boje.
Iako nudi širok asortiman odevnih komada i aksesoara, džemperi su najveći ponos ovog brenda: izbor je zaista velik i u mnoštvu fantastičnih modela teško je odlučiti se za jedan.
TIMBERLAND Kada je reč o kombat obući, ovo je brend nad brendovima i moglo bi se reći da u tom domenu uživa gotovo kultni status.
Ove godine “kombatice” su ultimativni must have, ali uprkos ogromnoj potražnji, u “Timberlandu” se drže ustaljenih normi i nove modele lansiraju promišljeno i planski, ne povodeći se po svaku cenu za trendovima.
Modnom diktatu priklonili su se dodajući klasičnom modelu masivnu gumenu petu (20.490 dinara), koja je trenutno veliki hit, isto kao i debeli svetli đon na novitetu M.T.C.R., koji se prodaje po istoj ceni.
Boje su takođe standardne, osim klasika u krem nijansi, tu su braon, zelena, siva, teget, crna…
Inače, “Timberland” pravi cipele za celu porodicu, za decu i za odrasle, i većina modela su uniseks. Izuzev obuće, ovaj brend nudi i džins, džempere i košulje, a zanimljiv deo asortimana svakako su jakne od 100% recikliranog materijala.
UNDER ARMOUR U proteklih nekoliko godina sve modne kuće posvećuju veliku pažnju sportskim kolekcijama, jer su trenerke i patike postale sastavni deo svakodnevnog, čak i svečanog stajlinga.
“Under Armuor” je godinama u samom vrhu brendova sportske opreme namenjene kako profesionalcima tako i rekreativcima, a shodno tendencijama – i onima koji prate modu.
Njihove komadi izgledaju zaista fantastično, bilo da se oblače za trening, džoging, teretanu ili za izlazak. Helanke (7.390 din.) i top (4.790 dinara) u istom dezenu, kombinovani s dobrim patikama (15.790 din.), uz dobar gornjak ili jaknicu, mogu biti sjajan izbor za izlazak.
To važi i za muške komade – savršen žuti duks (9.990 dinara), donji deo trenerke (8.990 din.) i patike (16-290 din.), koje su, osim za sportske aktivnosti, dušu dale za đuskanje u noćnom klubu.

CROPP Kaputići, pantalone, cipele, patike… U “Croppu” je sve trendi!
Hoćeš zlatno, koje je ove godine izuzetno moderno, može – i to u vidu jaknice (3.599 dinara). Ako želiš zmijski print, eno ga na patikama, “kombaticama” i ponovo na jakni. Karirani kaput, ok, ima (6.599 din.), a s njim zajedno ultramoderne pantalone (3.599 din.) u boji bele kafe.
Tu su i debeli, “šuškavi”, karirani zimski mantili (8.200 din.) i jakne (8.299 din.), u modernim nijansama sive i svetlobraon.
Malo dalje, blistaju crne lakovane kombat cipele (4.999 din.) i patike s debelim đonom koje su ove godine najveće zvezde modnih pista, a nikako ne treba zaboraviti ni patike u narandžastoj boji koje su takođe veliki hit.
Nisu zapostavljeni ni momci: u “Croppu” je ogroman izbor dukseva (u proseku oko 2.800 din), donjih delova trenerke (u proseku 4.300 din.), majica i patika (u proseku oko 4.600 din.), sve u živahnim bojama – za veseliju jesen i zimu.
Novosađani donirali skoro dve tone garderobe u humanitarne svrhe tokom prve dve nedelje rada Empty Shop-a

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.