Sombor: FAS odbio i sedam miliona evra od Batagona

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: FAS odbio i sedam miliona evra od Batagona

Odbor poverilaca Fabrike akumulatora Sombor nije prihvatio poslednju ponudu kompanije Batagon.

- Tri člana odbora je bilo protiv pa ponuda Batagona od sedam miliona evra nije prihvaćena. Ponuđača ću obavestiti da ponuda nije prihvaćena i izneću im predlog za nastavak postupka, ukoliko su zainteresovani - rekao je za SOinfo.org  Predrag Ljubović.

Stečajni upravnik je odgovorio da za dalje postoje tri mogućnosti i to da se nastave pregovori sa Batagonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kome je još 19. oktobra istekla bankarska garancija, da se objavi novi oglas ili da se sačeka najavljeni predlog Odbora poverilaca.

Stečajni upravnik je na pitanje da li postoji solucija da se i bez novog javnog poziva u postupak kupovine uključe drugi subjekti, odgovorio da se niko od preostala četiri zainteresovana pravna lica, koja su otkupila dokumentaciju, nije javio u prethodna tri meseca. Ljubović je naveo da bi, ukoliko neko pokaže interesovanje, bio spreman da započne pregovore, ali da će o svemu, kao i do sada, odlučivati Odbor poverilaca. Vrlo brzo biće definisani dalji koraci.

Autor: soinfo.org

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.