Šokantne “makeup” transformacije

Izvor: Luftika.rs, 04.Okt.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantne “makeup” transformacije

Žene su koristile šminku radi ulepšavanja vekovima unazad. Međutim danas, šminka je postala opasno žensko oružje, toliko usavršeno da dovodi do potpunih fizičkih transformacija i neprepoznatljivosti našminkane osobe. Odabrali smo za vas neke od najvećih “makeup” transformacija koje će vas šokirati.



Angedote muškaraca o predivnoj lepotici sa kojom su prošle noći završili u krevetu, i “ružnjikavoj” ženi pored koje su se probudili, postaju sve realnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << />


U rukama majstora šminkerskog zanata, prosečno lepe devojke pretvaraju se u zanosne žene sa naslovnih strana.



Iako neke devojke možda i preteruju sa nanošenjem konturinga, pudera, ajlajnera, senki i ruževa, kvalitetna i ispravno nanesena šminka može sakriti velike nedostatke na licu.

Pročitajte više o aktuelnim trendovima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.