Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 11:50

Snimak koji je zapalio mreže, osnovci uz Konstraktu u glas pevaju čuveni hit (VIDEO)

Ana Đurić Konstrakta se zaista trudi da svoju preko noći osvojenu slavu i popularnost iskoristi na najbolji mogući način.
Ona je uzela učešće u humanitarnoj akciji osnovaca iz beogradske škole „Drinka Pavlović“ koji su organizovali prikupljanje novčanih sredstava za drugara koji mora na operaciju očiju.
U dogovoru sa direktorom ove škole Konstrakta je pomogla đacima u njihovoj plemenitoj misiji, a oni su zauzvrat nagrađeni druženjem i slikanjem sa popularnom pevačicom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ispred škole napravio se pravi skup omalenih obožavalaca koji su uglas pevali evrovizijsku pesmu „In corpore sano“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Zemlja gruva (@zemlja_gruva)


Na ovom mini spontanom koncertu buktale su emocije i dečiji glasovi vihorom su se prenosili kroz centralne beogradske ulice.
Sada vidimo koliko znači što je Srbija na Evroviziju poslala Konstraktu, a ne nekoga poput Ace Lukasa. Samo zamislimo situaciju kako ovi mališani idealizuju Lukasa i naša budućnost već izgleda za nijansu mračnija.
Konstrakta od svog megahita do sada inkasirala 16.000 €, a prava zarada je tek očekuje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.