Sneg veje u Novom Sadu i Vojvodini

Izvor: Radio 021, 04.Jan.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg veje u Novom Sadu i Vojvodini

Sneg koji od ove večeri pada u Novom Sadu i celoj Vojvodini znatno je usporio automobile, međutim, većih problema u funkcionisanju saobraćaja još uvek nema.

Sneg veje u Novom Sadu od 19h i prema prognozi bi trebalo da noćas prestane da pada, a novi se očekuje ponovo za vikend. Do tada temperature će se spustiti u minus, a posebno se očekuju ledene noći u narednom periodu.

Na ulicama je mehanizacija i ljudstvo Zimskih službi gradskih preduzeća, so se posipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << po glavnim saobraćajnicama, čiste se pešačke staze i autobuska stajališta. Gradski autobusi funkcionišu normalno. Za sada još nema zvaničnih izveštaja, ali se oni očekuju u toku dana i jutra.

Vozačima se savetuje da obrate pažnju na brzinu kojom voze. Zimska oprema je obavezna i neophodna.

Podsećamo, ako na parkingu pod naplatom ima više od 5 cm neočišćenog snega, parking se na tom mestu ne naplaćuje. Građani su dužni da očiste sneg ispred svojih kuća, zgrada i firmi. Ukoliko uklanjanje snega nije moguće, dužni su da blagovremeno postave odgovarajuće oznake upozorenja.

Za četvrtak je u Novom Sadu najavljeno oblačno i hladno vreme, tokom većeg dela dana suvo, samo tokom jutra i večeri sa slabim snegom.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.