Izvor: Radio 021, 04.Mar.2021, 08:51

Smena direktorke Pošte, na njeno mesto dolazi bivši ministar rada

Vlada Srbije trebalo bi danas ili naredne nedelje da razreši sa funkcije v. d. direktora JP "Pošta Srbije" Miru Petrović, i to ne zbog loših poslovnih rezultata, već zbog odlaska u penziju, piše "Blic".

Na njeno mesto najverovatnije će doći Zoran Đorđević, doskorašnji ministar rada.

Kako piše "Blic", na taj način njena gotovo petogodišnja vladavina, puna skandala, štrajkova i nezadovoljstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaposlenih, biće završena ali istovremeno njen odlazak označiće i kraj devetogodišnje PUPS-ove partijske kontrole ove kompanije, koja je počela još 2012. godine.

Bivši ministar za rad Zoran Đorđević jedan je od retkih članova prošle Vlade za kojeg se nije znalo kojim će se poslom dalje baviti.

Đorđević je bio ministar u dva mandata. Prvo je postavljen za ministra odbrane, da bi u sledećoj turi zamenio mesta sa Aleksandrom Vulinom i došao na čelo Ministarstva za rad.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OD MILA DO MIRE Svi direktori "Pošte" bili su partijski funkcioneri, i dok su neki udarali temelje za rast, drugi su nizali afere

Izvor: Blic, 04.Mar.2021

Vlada Srbije razrešila je sa funkcije v.d. direktora JP”Pošta Srbije” Miru Petrović i to ne zbog loših poslovnih rezultata već odlaska u penziju, a na njeno mesto je postavila Zorana Đorđevića, doskorašnjeg ministra rada, koji će, po našim saznanjima, već sutra preuzeti dužnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.