Smederevo: Četvorica osumnjičena za silovanje devojke, za još jednim se traga

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Četvorica osumnjičena za silovanje devojke, za još jednim se traga

Četvorica muškaraca iz Osipaonice kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala devojku u tom selu, a za još jednim mladićem za koga se veruje da je umešan u taj zločin se traga, nazvanično saznaju "Novosti".

Tom listu je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, koje vodi pretkrivični postupak, potvrđeno da se "proveravaju navodi o silovanju punoletne devojke od strane više muškaraca".

U Tužilaštvu je rečeno da, u interesu oštećene i procesuiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svih izvršilaca, detalji zasad ne mogu da budu saopšteni.

Kako nezvanično saznaju "Novosti" iz izvora bliskih policijskoj istrazi, četvorica muškaraca su uhapšena pod sumnjom da su prošle sedmice silovala devojku i njima je određen pritvor. Svi uhapšeni i žrtva su iz Osipaonice.

Navodno, kako prenose "Novosti", reč je o dva slučaja obljube. U prvom je učestvovalo, kako se veruje, više osoba, a u drugom su bila, navodno, dva izvršioca.

Autor: Tanjug, Novosti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.