Izvor: Radio 021, 17.Sep.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodanka Ninić najavila tužbu protiv policije i izvršitelja zbog polomljene ruke

Novosađanka Slobodanka Ninić, kojoj je prilikom prinudnog iseljenja iz doma u Modene 1 polomljena ruka, najavila je da će podneti tužbu protiv policije i izvršitelja.

Na zahtev izvršitelja, policija i vatrogasci su provalili vrata stana u Tanurdžićevoj palati i prilikom iseljenja povredili Slobodanku Ninić. Ona se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, gde je izvedena operacija.

Slobodankin suprug, Miroslav, potvrdio je za list "Danas" da je ona zatražila od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << advokata da proveri kakve su mogućnosti da tuži policiju, izvršitelja i možda još nekog ko je odgovoran za njeno povređivanje i nasilno izbacivanje iz stana.

Šesti, nenajavljeni pokušaj iseljenja porodice Ninić iz stana u Tanurdžićevoj palati bio je 9. septembra. Porodica Ninić je stan uzela na kredit 2007. godine i zbog kašnjenja otplate dve rate banka je aktivirala klauzulu iz ugovora da su dužni da u celosti isplate kredit. U proteklih 12 godina otplatili su oko 80.000 evra, a sada je trebalo da keširaju još toliko, što nisu bili u mogućnosti.

Opširnije o iseljenju i povredi Slobodanke Ninić u tekstovima OVDE i OVDE.

Autor: Danas, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sledi tužba protiv policije i izvršitelja

Izvor: Danas, 17.Sep.2019

Novosađanka Slobodanka Ninić, kojoj je prilikom nasilnog izbacivanja iz stana slomljena ruka prilikom intervencije policije i vatrogasaca, najavila je tužbu protiv policije i izvršitelja. Članak Sledi tužba protiv policije i izvršitelja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.