Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2022, 19:11

Sloba Snajper ostaje u pritvoru i tereti se optužnicom za 4 krivična dela

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Slobodana Milutinovića zvanog Snajper, za čak krivična dela. Milutinović je uhapšen u septembru prošle godine, zbog sumnje da je oteo i prebio svoju bivšu devojku (23).
Optužnicom se Milutinović tereti za krivična dela otmica, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, rečeno je Tanjugu u novosadskom tužilaštvu, a piše Dnevnik.
Krivičnim zakonikom Srbije za otmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za koju je optužen Milutinović je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.
Za protivpravno lišenje slobode do tri godine zatvora, za zlostavljanje i mučenje do godinu dana zatvora, a za ugrožavanje sigurnosti novčana kazna ili zatvor do jedne godine.
Optužnica od 22. decembra, prosleđena je Višem sudu u Novom Sadu 23. decembra radi donošenja odluke o potvrđivanju.
Podignuta optužnica protiv Čede Jovanovića zbog prebijanja teniskim reketom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.