Skupština izglasala da se Novosađanima vrate parcele koje su kupili od ZIG-a

Izvor: Novine novosadske, 21.Nov.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština izglasala da se Novosađanima vrate parcele koje su kupili od ZIG-a

zig_pSkupština grada juče je izglasala na redovnoj sednici da Novosađani koji su letos na aukciji kupili gradsko zemljište ponovo dobiju oduzete parcele po rešenjima koje je pripremio Zavod za izgradnju grada.
Gradski parlament je ovu odluku prihvatio pa će sad vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << moći da ostvare svoja prava i stupe na svoj posed, dok će oni koji su u međuvremenu podneli zahteve za poništenje kupoprodajnog ugovora dobiti svoj novac nazad.
Podsetimo, desetak Novosađana licitaciji su kupili parcele i uplatili depozit a nakon što je Ustavni sud doneo odluku o zabrani prodaje gradskih parcela, iz ZIG-a su ih obavestili da treba da uplate i drugi deo novca. Posle nedelju dana oduzeli su im zemljište a novac im nisu vratili. 
 
 

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.