Skupština grada traži restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština grada traži restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom

Novosadska skupština je raspisala javnu nabavku za restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom.

U tenderu je sužen izbor ugostiteljskih objekata u Novom Sadu koji mogu da se prijave, jer su uslovi da objekat mora biti najviše kilometar od centra grada, da ima salu sa najmanje sto mesta, da raspolaže sa otvorenom i zatvorenom baštom od najmanje sto mesta i parking za minimum 20 vozila.

Takođe, napominje se da ponuđač treba da je u mogućnosti da organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << radne svečane ručkove i večere visokog kvaliteta u skladu sa protokolom koji važi za goste visokih državnih institucija. Meni koji se traži obiluje ovdašnjim kulinarskim specijalitetima, dok npr. vinsku kartu čine vrhunska vina vojvođanskog podneblja.

Inače, izbor jela i suženi uslovi tendera odgovaraju pojedinim poznatim novosadskim restoranima smeštenim u blizini reke. Celokupan meni se može pogledati u konkursnoj dokumentaciji OVDE.

Tender Skupštine grada je raspisan 22. februara, a otvaranje ponuda će biti 3. marta. Vrednost nabavke nije poznata.

Autor: Ž.B.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Skupština Grada traži restoran sa vojvođanskom kuhinjom

Izvor: NoviSad.com, 24.Feb.2017, 11:15

Skupština Grada Novog Sada raspisala je javnu nabavku, čija vrednost nije poznata, za restoran sa tradicionalnom vojvođanskom kuhinjom. Prema konkursnoj dokumentaciji..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.