Skuliranje at Novi Sad

Izvor: Clubbing.rs, 01.Sep.2009, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuliranje at Novi Sad

Svi postulati Marfijevog zakona su odlučili da se manifestuju baš za našu žurku. Još tokom popodneva smo neuspešno proučavali meterologiju, a ni na kraj pameti nam nije bilo da može da nestane struje u pola dvanaest (ipak smo lepo zašli u 21. vek)! Ali, struja je nestala, lajnap se opet promenio, a sve do pola jedan smo sedeli u mraku i neverovanju i umirali od smeha (čitajte muke).
 
Najbitnije od svega, naši školarci nisu gubili entuzijazam koji se stvarao tokom promocije i nekako je svima bilo jasno da kada se upale svetla, biće ludo. I tako je i bilo.

Iza pulta, koji je btw ograđen nečim što nisu drveni kolci, ali neopisivo podsećaju na njih, stali su ArhiteK i Gregor. Od svog onog oduševljenja što se žurka ipak događa, što konačno vidimo na koga udaramo i do koga stojimo, nismo ni primetili da nam se guzice i te kako mrdaju sve vreme. Svi pohvale AlterDJ-evima!

Hvala prijateljima sa Alternacija.org na fotografijama i odličnom izveštaju. Uživajte jer su fotke već postavljene u Galeriju slika , a jedan broj je u obradi :)
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.