Školarce Koste Trifkovića čuvaju kamere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2009, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školarce "Koste Trifkovića" čuvaju kamere

NOVI SAD - Osnovna škola "Kosta Trifković" obeležila je danas 43 godine od svog osnivanja.

Osnovnu školu "Kosta Trifković" trenutno pohađa 936 učenika, a od njenog osnivanja pa do danas konstantno se beleži povećanje broja učenika. Zato je 2006. godine urađena rekonstrukcija i dogradnja jednog dela škole kako bi se obezbedili bolji uslovi za odvijanje nastave.

Direktor škole Milan Spasojević za RTV kaže da su radi bezbednosti učenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postavili sigurnosne kamere, a u planu je proširenje dvorišta i rekonstrukcija sportskih terena kao i obnova ograde oko škole.

Direktor škole je istakao da je do sada u školi dosta urađeno zahvaljujući razumevanju gradske uprave za obrazovanje ali i roditeljima i brojnim donatorima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.