Izvor: Radio 021, 29.Apr.2021, 14:42

Skočio sa devetog sprata, pao na ženu i ubio je

Žena (29) iz San Dijega smrtno je stradala u tragičnoj nesreći u nedelju uveče kada je muškarac skočio na nju sa krova garaže.

Tejlor Kahle išla je peške kući s partnerom, vraćajući se sa sastanka, kada je oko 19:30 sati muškarac skočio sa 9. sprata garaže tokom pokušaja samoubistva i pao na nju. Njen partner nije  povređen u incidentu.

Kahle je preminula na licu mesta, a neidentifikovani čovek koji je skočio s garaže prebačen je u bolnicu gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kasnije preminuo od dobijenih povreda.

Ona je umrla samo nedelju dana pre 30. rođendana.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.