Siniša Radivojević i Marijana Lukić Čegar pobednici 24. Novosadskog maratona

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Radivojević i Marijana Lukić Čegar pobednici 24. Novosadskog maratona

Siniša Radivojević iz Beograda je pobednik u muškoj, dok je Marijana Lukić Čegar pobednica u ženskoj konkurenciji na 24. Novosadskom maratonu.

Radivojević, inače član Atletskog kluba Partizan, stazu je pretrčao za vreme 2.38.58. Drugo mesto u muškoj konkurenciji zauzeo je atletičar Omladinskog kluba Beograd Dejan Popović, dok je treći kroz cilj prošao Nikša Papić iz zrenjaninskog Banata.

Lukić Čegar koja je iz Atletskog kluba Apatin, stazu je pretrčala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za tri sata i jedan minut. Drugo mesto zauzela je atletičarka Crvene zvezde Nori Trklji, dok je treće mesto zauzela novosadska atletičarka Ksenija Bubnjević.

Uprkos lošem vremenu, više od 1.000 učesnika u različitim kategorijama startovalo je danas u 10 časova sa Trga slobode.

Pored maratona, organizovane su trke na 33, 25, 10,5 i 4,5 kilometara, štafetna trka, nadmetanje za školarce, kao i trka beba.

Promoteri ovogodišnjeg maratona bili su Nada Matić, koja je osvojila srebrnu i bronzanu medalju na Paraolimpijskim igrama u Riju i Mitar Palikuća osvajač bronzane medalje.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.