Šifre za vaj-faj na svim aerodromima na jednom mestu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šifre za vaj-faj na svim aerodromima na jednom mestu

Inženjer za bezbednost računara Anil Polat objavio je mapu sa lozinkama za pristup bežičnom internetu u velikom broju vazdušnih luka u svetu i olakšao svima višesatna čekanja.

"Nalaženje otvorene vaj-faj mreže na mnogim aerodromima nije uvek jednostavno ili moguće bez lozinke (ili lokalnog broja telefona, što je glupo). Taj problem kačenja na internet je razlog zbog kojeg sam vas zamolio za pomoć i kreirao listu aerodromskih lozinki širom sveta. Slali ste mi odgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << redovno, a ja sam ih postavljao na svoju Fejsbuk stranicu kad god bi mi stigla neka nova lozinka ili novi aerodrom“, napisao je inženjer i putopisni bloger Anil na svom sajtu Foksnomad.

Mapu sa lozinkama, koja je sada i u formi aplikacije i može se preuzeti iz Ap prodavnice (App Store), Plej prodavnice (Play Store) ili Amazona, možete pogledati OVDE.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.