Izvor: Radio 021, 23.Sep.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šetao lava glavnim putem pa uhapšen

Muškarac iz Saudijske Arabije uhapšen je nakon što je primećen kako na glavnom putu u zapadnom gradu Džeda šeta lava.

Posedovanje divlje životinje je protiv zakona.

Njegovo hapšenje usledilo je nakon što su lokalne sigurnosne agencije upozorene da je muškarac viđen s divljom životinjom , navodi se u izveštaju.

Policijske patrole uputile su se do mesta na kojem je pronađen saudijski državljanin, koji je lava držao u svom automobilu. Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su ga uhapsili, muškarac je životinju predao gradskim opštinskim vlastima.

Policija ovog muškarca trenutno ispituje. Saudijska uprava za divlje životinje više puta je upozoravala na uzgoj ili trgovinu divljim životinjama rekavši da ovakva dela krše kraljevske propise.

Agencija je takođe pozvala javnost da prijavi bilo koga ko ilegalno poseduje takve životinje.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.