Šestoro povređeno u udesima

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro povređeno u udesima

U saobraćajnim nezgodama u četvrtaka u Novom Sadu povređeno je šest osoba.

Hitna pomoć je prvu intervenciju imala na Klisanskom putu oko 07:50 časova kada su povređeni muškarci stari 75 i 38 godina, kao i žena stara 68 godina. Stariji muškarac i žena zadobili su kontuzione povrede grudnog koša i prevezeni su u Urgentni centar, dok je mlađi muškarac zbrinut na licu mesta.

Na Limanu, na uglu Narodnog fronta i Šekspirove, oko 11:45h,, povređen je muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << star 86 godina. On je zadobio lakšu povredu noge i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su i u Sremskim Karlovcima, oko 15:30 časova, kada su u saobraćajnoj nezgodi lakše povređeni 33-ogodišnja žena i 11-ogodišnji dečak. Žena je prebačena u Urgentni centar, a dečak u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.