Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 10:08

Šestoro povređenih u lančanom sudaru kod Mladenovca, vozača iz kola morali da izvlače vatrogasci

Šest osoba je povređeno u udesu više vozila koji se jutros oko 6 časova dogodio na putu Mladenovac - Mali Požarevac, u blizini mesta Vlaška.

Sudarili su se kamion, putničko vozilo i kombi sa još jednim vozilom.

"Angažovali smo dve ekipe iz smene i obavestili vatrogasce. Na licu mesta smo zatekli četiri povređene osobe koje su tražile ukazivanje pomoći. Jedna je bila zaglavljena u vozilu pa smo dodatno zvali vatrogasce za evakuisanje iz vozila", rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su za "Blic" u mladenovačkoj Hitnoj pomoći i dodali da su povređeni prevezeni na VMA.

Vozač koji je bio zaglavljen jedva je izvučen iz smrskanog automobila. On je zadobio teže povrede ruku i nogu.  Doktor Predrag Nikodijević, načelnik službe Hitne pomoći u Mladenovcu, rekao je za RTS da je povređeno šest osoba. Stanje ostalih petoro povređenih za sada nije poznato.

Saobraćaj na tom delu puta je obustavljen, autobusi ka Beogradu voze preko Sopota i Ralje.

Autor: RTS, Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.