Šest povređenih u četiri udesa u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 29.Dec.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest povređenih u četiri udesa u Novom Sadu

Šest osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.

Po rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, juče oko 8.30 časova tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio na autoputu Subotica - Novi Sad kod naplatne rampe Sirig.

"Devojka stara 18 godina zadobila je povredu glave, dok je žena stara 70 godina zadobila povredu grudnog koša. U udesu je povređen i 19-ogodišnji mladić koji je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povredu lumbalnog dela leđa. U pitanju su lakše telesne povrede", rekla je Bursać za 021.rs.

Nešto kasnije, oko 11 časova, u Ulici Narodnog fronta na Limanu lakše je povređen 61-godišnji muškarac.

Lakše povrede je zadobila i 24-godišnja devojka u nezgodi koja se dogodila oko 13.50 časova na uglu ulica Janka Čmelika i Koste Racina na Detelinari.

Oko 15 časova, lakše je povređena 16-godišnja devojka u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Radomira Raše Radujkova na Novom naselju.

Svi povređeni su nakon prve pomoći prevezeni u Urgentni centar, odnosno na Dečju hirurgiju, na dalje lečenje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.