Servisne informacije za 4. decembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2010, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Servisne informacije za 4. decembar

NOVI SAD -

Bez električne energije će u ponedeljak od 8.30 do 13.30 ostati stanovnici ulica Milana Toplice (9-19), Devet Jugovića 4, Kotorske (14-60, 9-51), Kozaračke (1-19), Braće Miladinov (1-8) i Mitrovačke (14, 16 i 18) kao i "Agrovojvodina" na Rimskim šančevima.

U Petrovaradinu u ponedeljak neće biti struje od 8 do 13 časova u ulicama Božidara Adžije (1-23, 2-10), Preradovićevoj (80-104, 83-101) i Račkoj 2.

Stražilovski put, Belilo i Ešikovačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulica u Sremskim Karlovcima biće bez električne energije u ponedeljak od 8.30 do 13 časova.

U Novom Sadu nema planiranih isključenja vode.

Zbog havarije na glavnom dovodniku bez vode su danas ostali Rumenka, Kisač i Stepanovićevo. U novosadskom vodovodu kažu da se normalizacija isporuke vode očekuje do večernjih sati.

Zbog radova na vrelovodu, saobraćaj će se do 10. decembra odvijati jednom kolovoznom trakom u ulici Branka Bajića.

Iz preduzeća "Stan" javljaju da će 6. decembra pregledati liftove u ulicama Rumenačkoj (108, 161, 163, 165), Rumenački put (7 i neparna strana od 11 do 31) i u Starine Novaka (neparna strana od 15 do 21).

Savez invalida rada Vojvodina organizuje besplatno snabdevanje članova ogrevom, prijave se podnose u prostorijama organizacije u ulici Berislava Berića 3, a više informacija na telefon 021/ 444-606.

Festival evropskog nezavisnog filma "Evro in film 2010" u toku je u Art bioskopu "Vojvodina" u Novom Sadu, a trajaće do 24. decembra.

Četvrti svetski bijenale studentskog plakata u toku je na Spensu, a trajaće do 15. decembra.

Konkurs za dodelu Februarske nagrade je u toku, a predlozi se mogu dostaviti Komisiji za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine grada Novog Sada do 31. decembra.

Zamenik pokrajinskog ombudsmana Stevan Arambašić primaće stranke u zgradi Skupštine opštine u Titelu, u ponedeljak 6. decembra, od 10 do 14 časova.

Zavod za kulturu Vojvodine dodeljuje godišnje nagrade za rezultate u kulturi, umetnosti i unapređenju kulturnog života, predlozi se šalju do 22. decembra.

Izložba povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom održaće se u galeriji Spensa u ponedeljak 6. decembra od 13 časova.

SUBOTICA - U Subotici nema planiranih isključenja struje.

U Subotici nema planiranih isključenja vode.

Subotički Crveni krst sutra u svojim prostorijama organizuje akciju davanja krvi, a davaoci će moći besplatno da izmere pritisak, šećer, trigliceride i holesterol.

Izbor filmova sa smotre arheološkog filma u Art bioskopu "Aleksandar Lifka" u Subotici u toku je, trajaće do 10. decembra, a pored ostalih prikazivaće se i filmovi o avarskom groblju i podzemnim tunelima u Kanjiži. Projekcije su od 20 časova, a ulaznice koštaju 100 dinara.

Turistička organizacija Subotice raspisuje konkurs za izbor suvenira grada Subotice. Predloge je potrebno poslati do 21. januara, a više informacija se može dobiti na telefon 024/ 670 350.

Izložba poljoprivrednih proizvoda, rukotvorina i međunarodni festival rakije održaće se sutra od 9 sati u Domu kulture u Senti, povodom praznika Mikulaša.

Turnir u malom fudbalu u Kanjiži održaće se sutra u sportskoj hali banje "Kanjiža" od 14 časova, a prihod od prodaje ulaznica namenjen je za humanitarne svrhe.

SOMBOR - U Somboru nema planiranih isključenja struje.

Ulica Vase Stajića u Odžacima biće bez struje od 8 do 10 sati.

Lovački dom "Fazan" u Apatinu ostaće bez električne energije od 8 do 13 časova.

U Somboru nema planiranih isključenja vode.

Klizalište u Centru za fizičku kulturu u Vrbasu ponovo radi, radno vreme je svakim danom od 10 do 22 časa, klizaljke se mogu iznajmiti na sat, a ulaznice koštaju 200 dinara.

Telekom Srbija obaveštava sve korisnike u Odžacima da će sutra doći do promene numeracije sa šestocifrene na sedmocifrenu, pa se prva dva broja menjaju sa 54 na 574.

U toku je kreativna radionica na nemačkom jeziku za decu koja žele da nauče taj jezik. Radionica se održava svake subote od 10 do 12 časova u prostorijama Udruženja nemaca "Gerhard".

ZRENJANIN - U Zrenjaninu nema planiranih isključenja struje.

U Zrenjaninu nema planiranih isključenja vode.

VRŠAC - Električne energije neće biti od 8 do 15 časova u ulicama Drinskoj i Cara Lazara u Vršcu.

Zmaj Jovina ulica i Pašnjak u Ritiševu ostaće bez struje od 11 do 15.30.

U Vršcu nema planiranih isključenja vode.

KIKINDA - U Kikindi nema planiranih isključenja struje.

U Kikindi nema planiranih isključenja vode.

Vikend zabavište u kikindskoj osnovnoj školi "Feješ Klara" u toku je. Deca predškolskog uzrasta će svake subote od 9 do 11 sati moći da putem igre uče srpski, mađarski, engleski i nemački jezik. Učešće je besplatno, a više informacija može se dobiti na telefon 0230/ 400-500.

Opštinsko veće Kikinde raspisalo je konkurs za dodelu godišnje nagrade, koja se dodeljuje građanima, preduzećima i drugim organizacijama za značajna ostvarenja i zalaganja. Prijave je potrebno podneti do 8. decembra, a više informacija može se dobiti na telefone 0230/ 410 113 i 0230/ 410 105.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu "Fudbalom protiv nasilja - igraj za fer-plej" u organizaciji Omladinskog kluba "Kikinda" održaće se 10. decembra u Sportskom centru "Jezero" u Kikindi.

PANČEVO - Struje neće biti od 12 do 16 časova u ulicama Bore Radića, Olge Petrov, u Nikolajevićevoj, Branka Savića i Braće Petrov u Pančevu.

U Pančevu nema planiranih isključenja vode.

Prijavljivanje stanovnika Dolova za nove telefonske priključke ili reviziju starih počelo je u Mesnoj zajednici Dolovo, trajaće do srede, a zahtevi se podnose u sedištu Telekoma u Štrosmajerovoj ulici u Pančevu.

SREMSKA MITROVICA - U Sremskoj Mitrovici nisu planirana isključenja struje.

U Sremskoj Mitrovici nisu planirana isključenja vode.

Zamenik pokrajinskog ombudsmana Stevan Arambašić primaće stranke u prostorijama Gradske uprave Sremske Mitrovice u četvrtak, 9. decembra, od 10.30 do 14 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.