Izvor: Radio 021, 10.Feb.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Izgubljeni" mogla bi se vratiti na male ekrane

Kari Burk, predsednica ABC Entertainmenta, nada se da će se jedna od najpopularnijih dramskih serija "Izgubljeni" (Lost) vratiti na male ekrane.

Devet godina nakon što je emitovana poslednja epizoda serije "Izgubljeni", Burk je priznala da sanja o njenom povratku i rekla da je veoma zainteresovana za "reboot" ove serije.

Ipak, naglasila je da ništa nije sigurno jer još uvek nisu obavljeni službeni razgovori sa Džej Džej Abramsom koji je napisao scenario za seriju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Bukvalno samo o tome sanjam kada legnem u krevet. Ništa nije sigurno. Možda jednom", rekla je Burk za "The Hollywood Reporter".

I ako dođe do "reboota" serije "Izgubljeni" fanovi bi mogli biti razočarani jer su Karlton Kjuz i Dejmon Lindelof ranije izjavili da nemaju nameru ponovo da rade na ovoj seriji.

Prikazivanje ove popularne serije počelo je u septembru 2004. godine. Serijal je imao šest sezona i 121 epizodu, a poslednja je prikazana 2010. godine.

Serija prati živote različitih grupa i ljudi, prvenstveno preživele putnike avionske nesreće koji su se srušili na misteriozno tropsko ostrvo negde u Južnom Pacifiku. Svaka epizoda karakteristična je po tome što prati određenog lika serije u dve odvojene radnje: radnju koja se događa na ostrvu i radnju koja se događa u nekom drugom vremenu (pre dolaska na ostrvo, nakon odlaska s ostrva ili na samom ostrvu u nekom drugom vremenu), a koja je značajna za karakterizaciju lika.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.