Seljačke psihološke igrice pred derbi Vojvodina - Jugović

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Seljačke psihološke igrice" pred derbi Vojvodina - Jugović

Mali vojvođanski derbi između Vojvodine i Jugovića obeležiće 4. kolo rukometnog plej ofa.

Obe ekipe su u prva tri duela neporažene, a kao uvertira u meč je saopštenje RK Vojvodina.

Dvostruki uzastopni šampion države iritiran je današnjim tekstom u Sportskom žurnalu u kojem se kaže da RK Vojvodina traži trenera u toku plej ofa i to baš trenera RK Jugović. Tekst je potpisan inicijalima, a u upravi Vojvodine smatraju da su lažni i navode da znaju o kom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novinaru reč.

"Trenera imamo. Hvala na pitanju. Dobrog trenera. Najboljeg u Srbiji u prošloj godini. Davno su prošla vremena takvih seljačkih psiholoških igrica u rukometu.

Nažalost, novinar je ostao u tom vremenu. Kada bi izvesni novinar (poznat redakciji) bio upola dobar koliko RK Vojvodina ima dobrog trenera, Pulicer ili kakva Slavska seoska nagrada bi mu se odavno obradovala. A neće. Nikada. Davno su prošla vremena kada je uprava RK Vojvodine morala da kupuje kapute novinarima da bi pisali hvalospeve o spektaklularnim igrama polu wana be igrača. Davno", saopšteno je iz novosadskog kluba.

Vojvodina je inače u prva tri kola zabeležila sve tri pobede i na vodećoj je poziciji, dok su Kaćani na trećem mestu sa pobedom i dva remija.

Meč u hali na Slanoj bari igra se u subotu 18. aprila od 18h. Karta je 200 dinara.

U preostalim susretima sastaju se Radnički - Spartak i Metaloplastika - Partizan.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.