Seksi kalendar Nine Seničar

Izvor: Blic, 09.Jan.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi kalendar Nine Seničar

Voditeljka i manekenka seksepilna 24-godišnja Nina Seničar iz Novog Sada poslednjih meseci je nanizala velike uspehe - diplomirala je na uglednom fakultetu „Bocconi” u Italiji, gde je studirala menadžment, uskoro se vraća na televiziju RAI, gde će voditi jednu popularnu emisiju, slikala se za nekoliko prestižnih kalendara, a ljubavni život joj cveta.

Ipak, uprkos svemu, Nina u intervjuu za „Blic” objašnjava da nikada nije zadovoljna i da uvek želi bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te se nada da će joj ova nova 2010. godina doneti još veće uspehe.

- Magistirala sam 18. decembra. Bavila sam se temom brenda, odnosno na koji način marketinška strategija jednog brenda može da utiče na popularnost tog brenda. Magistrirala sam sa desetkom i dobila sam bod više za uspešnu prezentaciju. To se retko dešava, ali uspela sam. Odbrana je trajala više od pola sata, a prisustvovali su i moj brat, roditelji, cela familija iz Srbije. Nije mi bilo svejedno, posebno što odbrana tamo nije čista formalnost, a i mnogi fotografi su došli da slikaju, pa sam imala manju tremu - priča prelepa Novosađanka koja se oseća kao da joj je pao teret s leđa.

- Obožavala sam moj fakultet, zaista, ali je divno što sam ga završila. Skinula sam teret. Ipak, s druge strane, to je pet godina života i sada je sve gotovo. Što se tiče školovanja sledeći stepenik bi bio doktorat, ali bih morala da prvo negde predajem, za šta trenutno nemam vremena. Mada, nikada se ne zna, možda mi i to padne na pamet - iskrena je Nina, koja sada kada je završila fakultet može da se posveti voditeljstvu.

Ona je do sada vodila popularne emisije „Distraction” i „Veline” na televiziji „Mediaset”, a uskoro će preći na popularni kanal RAI.

- Još ne smem da otkrivam o kakvoj je emisiji reč, ali krajem februara počinjem da vodim jednu veoma interesantnu formu televizijskog programa na RAI. Ovaj angažman će biti veliki izazov za mene, što se tiče i psihičkih i fizičkih napora i jedva čekam da se upustim u tu avanturu. Emitovanje te emisije se završava u maju, a na leto ove godine bi trebalo da počnem da radim na italijanskom MTV. Najverovatnije ću voditi emisiju o top listama, a MTV je kanal, koji je na neki način meni najbliži, najviše mi se sviđa zbog muzike, mladih ljudi i biće veoma zanimljivo - ne krije Nina koja se nedavno slikala za kalendar italijanske firme „De Nardi”, ali i za aplikaciju za firmu „Apple”.

- Pre nekoliko meseci sam se slikala za „Apple” i-phone kalendar. Svi korisnici će moći da skinu sa interneta moju aplikaciju sa kalendara. Sličan je princip kao kada se recimo skida pesma, samo je u pitanju slika. Ovaj kalendar je postigao veliki uspeh u Japanu i Americi, a uz aplikaciju biće moguće da uskoro skinu i moj dnevnik, da apdejtuju šta radim svaki dan, što još nije viđeno u takvoj formi - priča Nina.

Ona je zadovoljna svojim uspesima, ali...

- Nikada nisam zadovoljna ni sa čim i uvek hoću još! Nadam se velikim uspesima i očekujem lepe stvari u ovoj godini - kaže ona.

A lepe stvari su već počele da joj se dešavaju. Osim na poslovnom, Nina je ostvarena i na ljubavnom planu.

- Ne volim da pričam o ljubavi, ali sam veoma srećna i zadovoljna. Kada bude bilo vreme, otkriću o kome je reč. U ljubavi sve ide kako treba.

Časovi tanga

- Nedavno sam krenula na časove tanga. Mnogo mi se sviđa i ispunjava me. Nisam navikla da u životu nekoga pratim i da me neko vodi, a u ovom plesu muškarac vodi, što mi začuđujuće prija. U tangu mogu da se opustim i stvarno je fenomenalan ples.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nina Seničar na aplikaciji za "iPhone"

Izvor: Svet, 09.Jan.2010

Voditeljka i manekenka seksepilna 24-godišnja Nina Seničar iz Novog Sada poslednjih meseci..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.