Sedmogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Limanu

Izvor: Radio 021, 13.Jul.2017, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmogodišnja devojčica povređena u nezgodi na Limanu

Tri osobe, uključujući sedmogodišnju devojčicu, povređeno je u tri nezgode u toku jučerašnjeg dana.

Devojčica je zadobila lakše, kontuzione povrede noge u nezgodi koja se oko 18:20 dogodila u Ulici Ive Andrića. Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, devojčica je zbrinuta na licu mesta i prevezena na Dečiju hirurgiju.

Kontuzione povrede levog ramena i povrede skočnog zgloba zadobila je 51-godišnja žena u nezgodi koja se oko 21:45 dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Ulici Otokara Keršovanija. Nju je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

Rano jutros, oko 3:30, 37-godišnjeg muškarca lekarska ekipa je zbrinula na uglu ulica Vojvode Bojovića i Jovana Subotića. Kako dodaje dr Bursać, muškarac je sa kontuzionim povredama glave i grudnog koša u nezgodi prevezen u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.