Izvor: Radio 021, 07.Jun.2020, 16:32

Sedmogodišnja devojčica oštetila 37 automobila, nanela štetu od 30 hiljada evra

Sedmogodišnja devojčica iz Nemačke izgrebala je lak na 37 automobila, ali iz umetničkih pobuda jer je ugravirala snežne pahuljice i time pričinila štetu od 30.000 evra, objavila je policija.

Nakon opsežne potrage policajci u istočnom gradu Hoenštajn - Ernstal uspeli su da pronađu počinioca koji je "ukrašavao" automobile i iznenadili se kada su ustanovili da je reč o devojčici.

Dete je pri ispitivanju priznalo počinjeno delo i objasnilo da se koristilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kamenčićima u svojoj umetničkoj ekspresiji počinjenoj krajem aprila.

Međutim, devojčica nije bila svesna da će svojim crtežima uništiti lakirani premaz automobila.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sedmogodišnjakinja ukrasila 37 automobila i napravila štetu od 30.000 evra

Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2020

Devojčica (7) iz Nemačke napravila je veliku pometnju u komšiluku, nakon što je oštetila čak 37 komšijskih automobila. Uradila je to iz umetničkih, a ne vandalskih pobuda, tako što je na automobilima ugravirala snežne pahuljice i napravila štetu od čak 30 hiljada evra, saopštila je policija,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.