Izvor: Luftika.rs, 05.Avg.2020, 17:10

Scene sa Bešenovačkog jezera kao dokaz da je čovek najveći neprijatelj planete (FOTO)

Bešenovačko jezero je godinama jedno od popularnijih kupališta u zemlji. Kada tamo dodamo činjenicu da građani Srbije ove godine ne mogu u većinu zemalja koje imaju more, očekivano je da će lokacije poput Krupajskog vrela, Bešenova i drugih jezera u Srbiji i kupališta biti puni turista.
Ono što nije očekivano jeste da ostavljaju smeće za sobom!
Iako već dugo mislimo da nas ništa ne može iznenaditi jer život u Srbiji ako ništa drugo garantuje – da nikad nije dosadno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << fotografije đubreta koje su za sobom ostavili posetioci Bešenovačkog jezera će svakog baciti u očaj.
Kao sto se moglo i ocekivati, dakle:
1. Besenovacko jezero pre navale turista/kupaca
2. Kolona automobila na prilazu jezeru za vikend
3. Smece nakon posete kupaca
4. Jezero + smece pic.twitter.com/cXNuRFqSkJ
— Spužva Bobba (@whateva_bro) August 4, 2020

Slike su osvanule na Tviteru kao podsetnik na to ko smo, šta smo i kakva nam je elementarna kultura življenja, da ne kažemo – domaće vaspitanje.
Bacaju li i po svojim kućama otpatke po podu, krevetima, sofama…
Koliko snage je potrebno da bi se đubre stavilo u kesu i odnelo do kante?
Vole li i ljude oko sebe na isti način kao Srbiju?
Pitanja je mnogo, ali teško da ćemo doći do odgovora, zagađivači obično ostaju nemi i nezainteresovani…
Bar dok ne počnu da pljušte astronomske kazne, a na popularne lokacije po Srbiji pošaljemo neko “oko sokolovo” koje zapravo ima realnu funkciju.
TOP 10 nestvarnih mesta u Srbiji za koja mnogi nisu nikada čuli

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.