Savladajte programiranje uz savremene metode Akademije Oxford

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savladajte programiranje uz savremene metode Akademije Oxford

U toku je upis na popularne kurseve Akademije Oxford širom Srbije.

Reč je o jedinstvenoj, povoljnoj prilici za odrasle, ali i za mlade, da nauče osnove programiranja i da napreduju u znanju koje već poseduju u okviru Škole računara i Škole programiranja Akademije Oxford.

Na jednom mestu, zainteresovani mogu da nauče osnove Microsoft Office sistema, računarskih programa, programerskih tehnika, ali i obrade fotografije, 3D modelovanja, izrade sajtova, robotike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << animacija i elektronike. Dostupni su i kursevi instaliranja i konfiguracije Windows Servera, napredne konfiguracije, projektovanja i implementacije i ostalo.

Poznato je da su navedena zanimanja deo sadašnjosti i budućnosti. Kursevi su koncipirani u vidu pristupačnih, akreditovanih i savremenih programa u Akademiji Oxford, na više od 30 lokacija u celoj Srbiji. Sa polaznicima rade nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, te će svi imati priliku da kroz primenu inovativnih metoda lako savladaju znanja koja predviđa program.

Velika pažnja daje se naprednim kursevima grafičkog dizajna, namenjenim onima koji žele da unaprede svoja znanja. Trenutno su u ponudi napredni kursevi za Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign, kao i specijalan paket obuke koji podrazumeva napredni kurs za sva tri navedena programa.

Na raspolaganju su i kursevi iz oblasti grafičkog dizajna za početnike.

Činjenica je da je škola računara dostupna na teritoriji cele Srbije. To olakšava velikom broju zainteresovanih da dođu do svog sertifikata, koji možete i da pogledate OVDE.

Inače, sve škole Akademije Oxford pokrivene su sertifikatima i akreditacijama, a obuke su korisne i priznate i u inostranstvu.

Detaljnije o ovim povoljnim i pristupačnim prilikama za napredovanje možete da pogledate na sajtu Akademije Oxford OVDE. Za detalje možete posetiti poslovnicu Škole u Novom Sadu na Trgu Marije Trandafil 14, radnim danima od osam do 20:30 časova i subotom od devet do 14 časova, a informacije se mogu dobiti i na telefon 021/300-81-21.

Autor: Reklamni tekst

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.