Izvor: Radio 021, 10.Maj.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za Srbiju osudio nasilje na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu

Opozicioni Savez za Srbiju osudio je nasilje na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu, gde su okupljeni građani gađani staklenom časom.

"Savez za Srbiju podseća da su protesti građana započeti pre gotovo pola godine kada su nasilnici pokušali da ubiju Borka Stefanovića i da se nasilje u međuvremenu ne smanjuje već režim, kroz svoje medije, produkuje novo nasilje prema političkim neistomišljenicima. Ovoga puta žrtva je moglo biti dete", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << SzS.

Savez poziva nadležne da hitno procesuiraju počinioce.

Podsetimo, na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu dogodio se incident kada je mladić iz jednog kafića u Zmaj Jovinoj ulici gađao okupljene građane kriglom, umalo pogodivši malog dečaka, a zbog čitave situacije intervenisala je i policija.

Učesnici protesta su tada krenuli da u kafiću snimaju trojicu mladića od čijeg stola je poletela krigla, nakon čega je jedan od njih, koji je rekao da je bacio čašu, pokušao i da se potuče sa građaninom koji ga je snimao. Više o svemu čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.