Saradnja policija Novog Sada i Vukovara

Izvor: S media, 05.Jun.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja policija Novog Sada i Vukovara

Dve regije Internacionalne policijske asocijacije (IPA), Novi Sad i Vukovarsko-sremska županija potpisale su danas u svečano sali opštine Bač Sporazum o medjunarodnoj strukovno-policijskoj saradnji.

Predstavnici dvaju policija su se dogovorili da u budućnosti zajednički organizuju stručne skupove, seminare i sportske aktivnosti, kao i sve oblike saradnje od zajedničkog interesa i na obostrano zadovoljstvo, rečeno je na potpisivanju.

Predsednik IPA-regije Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sad Milorad Petković rekao je da je MUP Srbije do sada ostvario izuzetno jaku, operativnu policijsku saradnju sa policijom susedne Hrvatske, a današnjim sporazumom je upotpunjena i ojačana strukovna saradnja.

Šef Odseka za projekte finansirane od strane Evropske unije Zorica Kojičin pozdravila je prisutne u ime zamenika predsednika vlade Ivice Dačića i kazala da će MUP više pažnje posvetiti IPA organizaciji u Srbiji.

U ime ambasadora Hrvatske u Srbiji prisutne je pozdravio ministar-savetnik Filip Damjanović koji je rekao da je pored privredne saradnje dve zemlje, jako bitna saradnja dvaju policija na svim nivoima delovanja.

Domaćini i gosti obišli su zatim rezidencijalni kompleks i lovište Vojne ustanove "Karadjordjevo", nakon čega su prisustvovali zvaničnoj ceremoniji proglašenja i uručenja nagrada najboljima na 3. Medjunarodnom policijskom takmičenju u ribolovu.

Medalje i nagrade najboljim takmičarima u ribolovu dodelio je odbojkaš Vadimir Grbić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.