Šapić sa radikalima i demokratama u koaliciji

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić sa radikalima i demokratama u koaliciji

Odbornik grupe građana Aleksandar Šapić ostaće na čelu Opštine Novi Beograd i formiraće vladajuću veličinu u koaliciji sa SRS, ali uz podršku DS, saznaje B92.

Aktuelni predsednik opštine je ranije u više navrata isticao da njega "visoka politika i ono što se dešava na državnom nivou ne zanima ", već da je zainteresovan za "ono što može da se uradi na lokalu".

Na aprilskim izborima grupa građana koju predvodi Šapić dobila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 21 odborničko mesto od ukupno 49. Drugoplasirana je bila lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" sa 17 odborničkih mandata, a svoje predstavnike u ovom sazivu skupštine imaju i Pokret "Dosta je bilo" (5), Demokratska stranka (3) i Srpska radikalna stranka (3).

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.