Izvor: Radio 021, 14.Dec.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj preko Fruške gore otežan, napadalo i do 10cm snega

Visina snega u 19 časova kreće se od simbolničnih 1cm na Paliću, u Kikindi i Vršcu, do 10cm u Novom Sadu.

Sneg je najpre u Sremu počeo da pada još u kasnijim prepodnevnim časovima, da bi se tokom poslepodneva padavine proširile i na ostatak Vojvodine.

Očekivano, snega najmanje ima na severu Bačke i Banata, dok uprkos gotovo neprekidnom snegu do formiranja teško dolazi i na jugu i naročito jugoistoku Banata zbog problema sa temperaturom.

Kako javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iz JP "Putevi Srbije" saobraćaj preko Fruške Gore je otežan, a na potezu Petrovaradin – Irig – raskrsnica za Vrdnik i druga traka (suprotan smer) važi zabrana za teretni saobraćaj. Takođe, na teritoriji Rume, na putnom pravcu Sremski Karlovci – Inđija, teretni sabraćaj se preusmerava na autoput.

Sneg je napadao na auto-putu Beograd-Novi Sad i saobraćaj je otežan i usporen, o čemu više OVDE. Kako je rečeno za 021.rs u JKP "Put", njihove ekipe nalaze se na Fruškoj gori. Oni apeluju na građane da budu obazrivi u vožnji i nakon prestanka padavina, zbog leda na putu.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica i na magla na putevima. Detaljan izveštaj "Puteva Srbije" možete da pogledate OVDE.

Inače, meteorolozi su sneg najavili i za vikend, sa temperaturama koje neće ići u plus.

Autor: vojvodinameteo.rs; 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.