Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Santjago Bernabeu" postaje skladište za čuvanje medicinskog materijala

Stadion fudbalskog kluba Real Madrid, "Santjago Bernabeu", pretvoriće se u skladište za čuvanje donacija medicinskog materijala u borbi protiv pandemije virusa korona.

"Hvala Real Madridu na veoma važnom doprinosu u borbi protiv virusa korona i pomoći da se spasu životi", izjavila je španska političarka Dijas Ajuso, koja predsednica komune Madrida.

Real Madrid, koji je i sam donirao značajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novčana srestva za medicinski materijal, saopštio je da će privatne donacije biti donošene na stadion, odakle će ih posle vlasti distribuirati u bolnice.

Španija ima 56.188 slučajeva zaraze i više od četiri hiljade mrtvih od posledica korona virusa.

Sportisti i klubovi, biznismeni, razne organizacije i drugi doniraju veliki novac u Španiji u borbi protiv korona virusa.

Najsvetliji primer je drugoligaški klub Almerija, koji je uplatio 1,2 miliona evra za borbu protiv širenja virusa.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.