Sanke ga odvele na Divčibare

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanke ga odvele na Divčibare

Novosađanin Dušan Češljević osvojio je danas na Radiju 021 sedmodnevno zimovanje u Hotelu "Divčibare" na Divčibarima.

On je do nagrade došao jer je bio najbrži, odnosno prvi je došao u prostorije redakcije Radija 021 sa zimskom opremom, a nakon poziva voditelja.

Zadatak koji je postavljen slušaocima da bi osvojili zimovanje bio je da što pre dođu do prostorija radija sa sankama, skijama ili daskom za snoubord, ali i da odgovore tačno na pitanje iz kviza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Češljević je bio u svom stanu na Detelinari kad je čuo poziv sa frekvencije 92,2 MHz. Kako kaže, odmah je strčao do podruma gde je napravio potpuni lom dok nije pronašao sanke, a potom je pozvao taksi. Rekao je i da mu je vozač taksija bio odličan saradnik jer ga je za svega nekoliko minuta dovezao do sedišta redakcije u Miletićevoj 45 pa je uspeo prvi da uđe u studio sa sankama.

Svega desetak sekundi potom iza njega je došao još jedan Novosađanin sa skijama na ramenima, a petnaestak minuta kasnije još jedan sa sankama u rukama.

Kako je Češljević znao i odgovore na postavljena pitanja, pripalo mu je sedmodnevno zimovanje u Hotelu "Divčibare" za dve osobe na bazi punog pansiona.

Kaže da je redovni slušalac Radija 021 i da mu je drago što je uspeo da stigne prvi, a na Divčibare će otići sa svojom suprugom.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.