Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021, 08:09

Sankali se na automobilskoj gumi i podleteli pod automobil, završili u Urgentnom

Dve osobe teško su povređene u nezgodi do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku, prenose mediji.

Dve osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je na automobil, za koji je bila prikačena guma, naleteo drugi automobil iz suprotnog smera.

Guma je bila korišćena za sankanje.

Autor: Tanjug

Preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS NA SANKANJU U KOŠUTNJAKU: Vukao automobilom gumu pa se sudario sa drugim vozilom - ima teško povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021

Guma je bila korišćena za sankanje..Dve osobe teško su povređene u nesreći, do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku...Obe osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciji...Prema nezvaničnim informacijama, da je do nesreće došlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.