Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 12:54

Sahranili ženu, a ona se pojavila 9 dana kasnije i šokirala muža

Scena koja više podseća na domaći film „Sabirni centar“ dogodila se u slučaju 85-godišnje Rohelije Blanko sa severa Španije. Stanovnica doma za negu proglašena je mrtvom, a zbog mera nije bila upriličena sahrana na kojoj je mogla prisustvovati njena porodica.
Fondacija San Rosendo koja upravlja domom za negu objašnjava da je do greške došlo nakon što je zbog pozitivnog testa na koronavirus Rohelija uz druge obolele prebačena iz jednog u drugi dom na lečenje, gde je zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << preminula njena cimerka.
– Među premeštenim starijim ljudima bile su dve žene kojima je dodeljena ista soba – objavljeno je iz fondacije, a prenosi portal 021.
Nakon što je porodica obaveštena da je 13. januara Rohelija izgubila bitku sa koronavirusom, ona se devet dana kasnije, živa i zdrava, pojavila u domu u Hoveu gde živi njen suprug koji je, kako mediji pišu, bio potpuno van sebe od prizora.
Fondacija koja upravlja domom izrazila je žaljenje zbog incidenta.
Dirljiv snimak sa sahrane Nikole Tesle za koji mnogi ne znaju (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.