SNP: Sve opasnije ponašanje migranata, država da zaštiti svoje građane

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNP: Sve opasnije ponašanje migranata, država da zaštiti svoje građane

Srpska narodna partija ocenila je danas da je bezbednost građana Srbije ugrožena "sve opasnijim, surovijim i bezobzirnijim" ponašanjem migranata i ponovo zatražila sprečavanje njihovog ulaska na teritoriju Srbije.

U saopštenju povodom incidenta u kome je migrant teško ranio stanovnika sela Vašica kod Šida, SNP je pozvao nadležne da odmah objave detalje tog napada.

"Ne smemo da dozvolimo da građani Srbije postanu mete i taoci migranata u sopstvenoj državi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zato insistiramo da se odmah objave svi detalji teškog krivičnog dela pokušaja ubistva koje je juče počinjeno kod Šida", stoji u saopštenju.

SNP je ocenio da sigurnost svakog građanina Srbije od danas mora postati "prioritet državne politike", što kako se navodi, podrazumeva "maksimalno angažovanje svih bezbednosnih službi na zadacima zatvaranja i kontrole državnih granica za nekontrolisani ulaz migranata".

"Srbija treba da uradi isto što radi čitava EU, da zatvori svoje granice tako da nijedan migrant više ne može da uđe na našu teritoriju, a svi koji se nalaze na njoj, moraju biti deportovani. Nijedno dete, žena ili čovek ne smeju biti zarobljenici u sopstvenoj državi", navela je SNP.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SNP: Zatvoriti granice za migrante

Izvor: RTS, 11.Sep.2016

Srpska narodna partija insistira da se objave svi detalji teškog krivičnog dela pokušaja ubistva koje je juče počinjeno kod Šida, kada je migrant nožem napao srpskog mladića, i traži da Srbija, kao i čitava EU, zatvori svoje granice za migrante. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.