SEHA: Vojvodina slavila protiv Borca

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Vojvodina slavila protiv Borca

Rukometaši Vojvodine pobedili su banjalučki Borac rezultatom 30:21 u okviru 17. kola SEHA lige.

Odlično je Markovićeva ekipa odigrala danas u Banjaluci.

Novosađani su serijom od 4:0 započeli večerašnji duel i najavili veliku borbu domaćoj ekipi. Vodili su konstantno, bez većih padova u igri, a na poluvreme su otišli rezultatom 14:12 u svoju korist. U nastavku je Vojvodina nastavila da uvećava prednost.

Raspoloženi su bili Arsenić i Nikolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a njih je pratio i Miloš Orbović pa je u jednom trenutku bilo plus 10 za ekipu iz Novog Sada. To je bilo dovoljno da utakmicu mirno privedu kraju, pa su tako ostvarili veliku pobedu u gostima i odlično otvorili prolećni deo šampionata.

Najefikasniji igrač u ekipi Vojvodine bio je Zoran Nikolič sa 6 pogodaka, a njega su pratili Arsenić i Orbović sa po 5 pogodaka. Za domaću ekipu 3 pogotka postigao je Davorin Vujović.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju protiv Tatrana iz Prešova na domaćem terenu 27. februara od 18 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.