Izvor: Luftika.rs, 23.Avg.2022, 08:34

Rusi traže odmazdu za ubistvo ćerke Aleksandra Dugina, atentatorka ima samo jednu šansu da ostane živa

Član regionalne vojno-civilne administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov napisao je na svom Telegram kanalu da jedina šansa da Natalija Vovk ostane živa je da odmah “otrči u rusku ambasadu u Estoniji i podnese zahtev za azil“.
– Jedina šansa za Nataliju Vovk da ostane živa je da odmah otrči u rusku ambasadu u Estoniji i zatraži azil. Onda je čeka suđenje, i može da sačuva svoj život – napisao je Rogov na svom Telegram kanalu.
Podsetimo, ruska FSB objavila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << juče da su Natalija Vovk osumnjičena za ubistvo ćerke poznatog ruskog geopolitičara Aleksandra Dugina.
Developing story.
Appears the alleged terrorist behind the killing of Darya has been identified. Her name is Natalia Vovk, former member of the Azov battalion.
The hacker group nemesis project had flagged her for some time apparently, massive failure by FSB. pic.twitter.com/3MdWxnkGvV
— Ghost of Zeepo (@mdfzeh) August 22, 2022

Kako se navodi i kako je objavljeno u snimcima, koje je FSB plasirao ruskim medijima, vidi se Natalija Vovk u raznim situacijama tokom boravka u Moskvi.
Navodno prema navodima FSB ona je iznajmila stan u zgradi u kojoj je živela Darja Dugin. To joj je olakšalo praćenje njenih svakodnevnih navika i kretanja uoči likvidacije.
Takođe, FSB navodi da je imala i pomoćnika iz redova nacionalističkog pokreta Azov, čiji bivši pripadnik je bila i Natalija Vovk, što su informacije koje su ruski hakeri dostavili FSB-u.
Hteli su da ubiju „Putinov mozak“, u atentatu na ruskog filozofa slučajno ubijena njegova ćerka
Izvor: Kurir

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Rogov: Spremni smo da pošaljemo UN-u dokaze o granatiranju nuklearke

Izvor: Vostok.rs, 23.Avg.2022

Vlasti Zaporoške oblasti prikupile su sve materijale koji dokazuju granatiranje nuklearne elektrane od strane ukrajinskih trupa i spremne su da ih odmah pošalju u UN, izjavio je za RIA Novosti Vladimir Rogov, član Glavnog saveta regionalne administracije. „Ceo svet treba da sazna o umešanosti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.